Vårt erbjudande

Vi arbetar kundenkelt

Abonnemang bas

För företag som endast är i behov av sin närvaro på Facebook. Vi skapar inlägg och annonserar. Vi svarar på kommentarer och meddelanden. 

Abonnemang smart

Vårt mest populära abonnemang kallar vi smart. Här tar vi ett helhetsgrepp om både sociala medier och hemsida.

P

Abonnemang plus

Vårt största abonnemang är plus där vi utöver sociala medier och hemsida även arbetar med pressreleaser, pressutskick och pressevent.

One stop shop

Köp våra tjänster efter behov.

SLIPP DITT DÅLIGA SAMVETE

Flera av våra nöjda kunder uppskattar våra abonnemanglösningar som ger perfekt kostnadskontroll, trygghet och enkelhet. Men vi har också kunder som vill använda oss någon gång ibland och endast vid specifika behov. Det kan gälla skapandet av en ny hemsida eller inspelning av podd eller kanske ny logotyp och profil. Vi anpassar oss efter din verklighet och skapar kostnadseffektivt marknadsföringslösningarna som ger effekt. Vi arbetar kundenkelt!

 ÖRNKOLL PÅ DINA KOSTNADER

Våra streetsmarta abonnemang ger dig en perfekt bas att stå på. Du vet att du alltid är aktuell på samtliga dina digitala plattformar som hemsida, sociala medier och sökmotorer som Google. Du slipper flera olika leverantörer och får örnkoll på kostnaderna.

VI SKAPAR INNEHÅLLET

Vi skriver, fotar, filmar och intervjuar samt fyller dina sociala medier med rätt  innehåll. Vi kikar över din SEO (Sökordsoptimering) och ser till att din hemsida alltid är aktuell. Du kan fokusera på kärnverksamheten i trygg förvissning om att Magnetbyrån tar ett helhetsgreppet om din digitala närvaro. Dessutom  bevakar vi kommentarer och meddelanden samt ser till att de blir besvarade. Självklart skapar vi en strategi för annonsering och hur era budskap får bäst spridning.

ONE STOP SHOP

När du inte har behov av ett abonnemang skräddarsyr vi en lösning för just dina behov. Perfekt för dig som gör mycket inhouse och som ibland behöver punktinsatser samt lite kreativ input utifrån.