ett urval av Kunder som har oss på sin sida

GLC - Sociala medier, Hemsida, grafisk design & film

Vi har skapat denna dynamiska hemsida för GLC, Göteborgs Lastbilcentral. Utöver hemsida producerar vi allt innehåll på Facebook, Instagram och Linkedin. Vi producerar även film, bildekor och all grafisk form.

Tranpenad - Sociala medier, hemsida, pR, grafisk form & film

Behöver du hjälp med bemanning, rekrytering eller en helhetslösning för lager, logistik eller produktion? Tranpenad är det personliga bemanningsföretaget som löser alla dina personalbehov, vare sig det gäller tillfälliga arbetstoppar eller långsiktig bemanning. Vi arbetar med deras sociala medier, hemsida, film och PR med mera.

Backstage invest - hemsida & grafisk design

Backstage Invest är ett investmentbolag med huvudkontor i Stockholm. Utöver hemsida har vi även skapat både logotyp och komplett grafisk profil. 

Anna Vilkas - Sociala medier & Hemsida & Film

Vi har skapat hemsidan för författaren, poddaren och verksamhetsutvecklaren Anna Sanderoth Vilkas. Aktuell med boken Chilla – Din guide till framtidens ledarskap. Vi producerade även den digitala releasen live på Facebook med mera.

Express bil & däck - Sociala medier, hemsida, film & Grafisk design

Far och son, Arthur och Karen Kirakossian, driver tillsammans två bilverkstäder. De arbetar med allt från bilservice till nya däck. Vi har skapat logotyp, profilprogram och hemsida. Vi producerar även allt innehåll på Facebook inklusive annonsering. 

Företagarna - sociala medier & film

Företagarna Göteborg ingår i Sveriges största företagarorganisation med 60 000 företagare och vill skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag – i sitt närområde Göteborg och i hela Sverige.
De arbetar dagligen tillsammans med  kommun och näringsliv för att vi ska få  ett bättre företagsklimat i Göteborg. Vi arbetar med deras sociala medier och film.

electus rekrytering - hemsida

Electus rekrytering drivs av superentreprenören Tom Sjötun. Tom är också ordförande i Tesla Drivers. Vi har skapat deras nya hemsida med integration för olika databaslösningar. 

kotte management - hemsida & grafisk form

Kotte Management drivs av Bengt Robert ”Kotte” Ohlsson. Kotte Management är ett av sveriges äldsta bokningsbolag för artister med mer än 30 år i branschen. Vi har skapat hemsidan och även grafisk form med mera.

 

Inredningskreatören - hemsida & grafisk design

Lotta jansson driver företaget Inredningskreatören med fokus på inredning för både hem- och offentlig miljö. Lotta skriver också reportage för de flesta inredningstidningarna. Vi har skapat logotyp, grafisk profil och hemsida. 

bäckatorp gård - hemsida

Familjen Ryder driven en av sveriges främsta hästgårdar belägen strax norr om Halmstad. Dom har också OS-ryttaren Bruce Gooding i sitt ”stall”. Vi har skapat deras hemsida.

Coach captain - hemsida

Göran Peterson är inte bara kapten på världens största kryssningsfaryg. Han är även coach på fritiden. Vi har skapat Görans hemsida Coach Captain. 

ccg hemsida & grafisk form

CCG har idag egna konsulter i Sverige och Bosnien- och Hercegovina med specialistkompetens inom verksamhets- och samhällsutveckling, kontinuitets- och riskhantering m.m. Vi har designat logotyp och grafisk profil. 

Sumo team - sociala medier, hemsida, grafisk form & film

Sumo Business Development arbetar med affärsutveckling, HR, mentorskap och inte minst coaching. Vi har skapat hemsidan, grafisk profil, filmer och driver även deras satsning i sociala medier som Facebook och Linkedin. 

citysjukhuset +7 - sociala medier, grafisk form, hemsida & film

Bästa utsikten i stan har kanske vännerna på Citysjukhuset +7 i Göteborg. Superfräscha lokaler och vänlig samt kompetens personal är deras framgångsfaktorer. Vi har skapat deras hemsida inkluderat intregrering av olika bokningssystem, logotyp, grafiska profil, filmer med mera. Vi hjälper också till med deras närvaro på sociala medier som Facebook och Instagram. 

SVUF - hemsida, grafisk form, sociala medier & film

Svenska utvärderingsföreningen SVUF bildades i januari 2003 och är en ideell och oberoende förening för alla som arbetar med och är intresserade av professionell utvärdering. Vi har skapat deras hemsida, filmar och arbetar med strategi för sociala medier.

Skf tekniska gymnasium - Hemsida

SKF Tekniska Gymnasium är en fantastisk skola som drivs av SKF. Eleverna studerar för fortsatta högskolestudier eller för en mer praktisk yrrkesinriktad inriktning. Hög trivselfaktor och mycket bra lärare. Vi har skapat deras hemsida.

GLC Flytt - sociala medier, grafisk form, hemsida & film

När du ska flytta kontoret utomlands eller bara flytta hemifrån så anlitar du superseriösa GLC-Flytt. Vi har skapat deras hemsida och arbetar med både film och sociala medier.