Kunder som har oss på sin sida

GLC

Vi har skapat denna dynamiska hemsida för GLC, Göteborgs Lastbilcentral. Utöver hemsida producerar vi allt innhåll på Facebook, Instagram och Linkedin. Vi producerar även film, bildekor och all grafisk form.

Inredningskreatören

Lotta jansson driver företaget Inredningskreatören med fokus på inredning för både hem- och offentlig miljö. Lotta skriver också reportage för de flesta inredningstidningarna. Vi har skapat logotyp, grafisk profil och hemsida. 

Backstage invest

Backstage Invest är ett investmentbolag med huvudkontor i Stockholm. Utöver hemsida har vi även skapat både logotyp och komplett grafisk profil. 

Feminette

Anna Häggkvist driven en av sveriges främsta modebutiker med fokus på dressat mode. Vi har skapat hemsidan och en digital strategi för sociala medier. 

Express bil & däck

Far och son, Arthur och Karen Kirakossian, driver tillsammans två bilverkstäder. De arbetar med allt från bilservice till nya däck. Vi har skapat logotyp, profilprogram och hemsida. Vi producerar även allt innehåll på Facebook inklusive annonsering. 

electus rekrytering

Electus rekrytering drivs av superentreprenören Tom Sjötun. Tom är också ordförande i Tesla Drivers. Vi har skapat deras nya hemsida med integration för olika databaslösningar. 

Coach captain

Göran Peterson är inte bara kapten på världens största kryssningsfaryg. Han är även coach på fritiden. Vi har skapat Görans hemsida Coach Captain. 

ccg

CCG har idag egna konsulter i Sverige och Bosnien- och Hercegovina med specialistkompetens inom verksamhets- och samhällsutveckling, kontinuitets- och riskhantering m.m. Vi har designat logotyp och grafisk profil. 

bäckatorp gård

Familjen Ryder driven en av sveriges främsta hästgårdar belägen strax norr om Halmstad. Dom har också OS-ryttaren Bruce Gooding i sitt “stall”. Vi har skapat deras hemsida.

citysjukhuset +7

Bästa utsikten i stan har kanske vännerna på Citysjukhuset +7 i Göteborg. Superfräscha lokaler och vänlig samt kompetens personal är deras framgångsfaktorer. Vi har skapat deras hemsida inkluderat intregrering av olika bokningssystem, logotyp, grafiska profil, filmer med mera. Vi hjälper också till med deras närvaro på sociala medier som Facebook och Instagram. 

SVUF

Svenska utvärderingsföreningen SVUF bildades i januari 2003 och är en ideell och oberoende förening för alla som arbetar med och är intresserade av professionell utvärdering. Vi har skapat deras hemsida.

Sumo team

Sumo Business Development arbetar med affärsutveckling, HR, mentorskap och inte minst coaching. Vi har skapat hemsidan, grafisk profil, filmer och driver även deras satsning i sociala medier som Facebook och Linkedin. 

Skf tekniska gymnasium

SKF Tekniska Gymnasium är en fantastisk skola som drivs av SKF. Eleverna studerar för fortsatta högskolestudier eller för en mer praktisk yrrkesinriktad inriktning. Hög trivselfaktor och mycket bra lärare. Vi har skapat deras hemsida.

revizz redovisning

Revisionsbyrån Revizz arbetar gärna  helt digitalt med sina kunder. Snabbhet, service och kompetens är deras paradgrenar. Vi har skapat deras hemsida.

GLC Flytt

När du ska flytta kontoret utomlands eller bara flytta hemifrån så anlitar du superseriösa GLC-Flytt. Vi har skapat deras hemsida.

kotte management

Kotte Management drivs av Bengt Robert “Kotte” Ohlsson. Kotte Management är ett av sveriges äldsta bokningsbolag för artister med mer än 30 år i branschen. Vi har skapat hemsidan.