Strax utanför Halmstad ligger den vackar hästgården Bäckkatorp som drivs av familjen Ryder med Nina Ryder i spetsen. Här erbjuder man främst uppstallning och träning av tävlingshästar. Vi har tagit fram en funktionell och lättnavigerad hemsida.

Så fort man passerat grindstolparna är man på säkert, larmat, och kameraövervakat område. Här finns tillgång till allt du önskar Dig i form av ett unikt ridhus samt stor belyst utomhus paddock.
Deras B-tränare, Niclas Haking, har ett brett utbud av elever med träningar så gott som dagligen så här finns hela tiden inspiration att ta del av.

Gården är kantad av ett flertal vackra gräshagar, skrittmaskin, häst-solarie, larmade sadelkammare, gemensam tillgång till nybyggd loungedel med privata kontorsplatser, fullutrustat kök, bar med vinkyl, matbord med storbilds TV, vardagsrumsdel med skinnsoffor och modern nybyggd toalett.

Har du vägarna förbi och är intresserad av hästsport? Hör av dig till Nina och be att få en rundtur. Vi säger tack för förtroendet att skapa er nya hemsida.

Här kan du kika på hemsidan: www.backatorpgard.se