Svenska utvärderingsföreningen SVUF bildades i januari 2003 och är en ideell och oberoende förening för alla som arbetar med och är intresserade av professionell utvärdering. Föreningen vänder sig till utredare, beställare, utförare, konsulter och forskare som är verksamma i offentlig, ideell eller privat sektor. Såväl institutioner som individer kan bli medlemmar.

Vi på AB Magnetbyrån har tillsammans med Maud Engström och Styrelsen för SVUF tagit fram deras nya hemsida och grafiska profil samt logotyp. Sidan är informativ och enkel att navigera på. Tanken är att kunden själv ska kunna göra alla väsentliga ändringar och uppdateringar själv. Vi på Magnetbyrån redigerar också de filmer/seminarier som spelas in av SVUF på Zoom. Vi har skapat en ljudlogotyp och vinjett som ger varje inspelning en proffsig touch.

Vi är mycket nöjda med det samarbete vi haft  Magnetbyrån. Kostnadseffektivt och snabbt har vi fått en ny grafisk identitet, logotyp och hemsida som väl speglar vår verksamhet, säger Maud Engström på SVUF.

Vi på AB Magnetbyrån tackar för förtroendet och önskar SVUF lycka till.

Se den nya hemsidan här. www.svuf.nu

Nya logotypen ser du här. Den finns i olika format och versioner.