Sedan hösten 2019 har Mikael Vilkas och Anna Sanderoth Vilkas från AB Magnetbyrån en Podd tillsammans. Vilkas Podderier. Här avhandlas allt från tips kring kommunikation till tankar kring coaching som hantverk.

Tillsammans har Mikael och Anna mer än 60 års erfarenhet av att stå på scen. Här i avsnitt 10 i spelaren nedan delar de med sig av tips till både vana och ovana estradörer. Många människor lider av rädsla att stå på scen eller att tala inför grupp, i stort som smått. I detta avsnitt får du handfasta tips och konkreta råd på hur du blir av med din nervositet och når ut med ditt budskap. Du får även råd kring hur du på bästa sätt förbereder dig och vad du kan tänka på inför och under ditt genomförande. Det kan gälla allt ifrån talet på bröllopsfesten till en dragning för ledningsgruppen.

Tillsammans pratar man om allt som hör livet till och lite till. Hur hantera jobbstressen? Hur är det att vara ”mitt i livet”? Vad gör en coach? Hur fixar du hemmafesten? Hur vår hjärna styr vår upplevda livskvalitet. Anna Vilkas är MCC (Master Certified Coach) och Mikael är mediemannen med den välkända speakerrösten.

http://